Erhvervssalg

SALG TIL VIRKSOMHEDER - FIRMAGAVER

Det er skønt at give gaver, men det kan også være en udfordring. For hvad skal du dog finde på at give til kunder, personale og forretningsforbindelser? Med mange års erfaring med salg af firmagaver til Danmarks største erhvervsvirksomheder, kan Løgismose give dig svaret og vejlede dig til køb af vingaver eller gavekurve til såvel receptioner, jubilæum og fejringer i virksomhedsregi.

Hos Løgismose sætter vi nemlig en ære i at finde vingaver og fødevarer fra små nicheproducenter, hvor traditionen ofte går i arv gennem generationer. Det gør vi ved selv at besøge producenterne og derved opnå en personlig relation. På den måde sikrer vi, at produkterne lever op til vore høje kvalitetskrav, og at de er fremstillet under ordentlige forhold.

Firmajulegaver

Kom godt i mål med årets højsæson for firmagaver sammen med Løgismose. Vi er meget populære leverandører af firmajulegaver og har du særlige ønsker hjælper vi også gerne med at skræddersy en løsning til dine ansatte og kollegaer. Kig forbi vores butik Mad, Vin og Delikatesser i København K på Nrd Toldbod eller book et møde med en af vores konsulenter.

Øvrige gaveideer

Gennem mange års håndtering af tusindvis firmagaver, har Løgismose opbygget et netværk af stærke samarbejdspartnere inden for varige gaver som fx køkkenudstyr. Det er i samarbejde med vores kolleger på Kong Hans Kælder og Falsled Kro, at vi finder frem til disse produkter, der lever op til deres professionelle standarder.

Derfor har du i Løgismose en stærk samarbejdspartner, når der skal vælges gaver, hvor kun fantasien sætter grænser.


Vi glæder os til at overbevise dig.

Kontaktpersoner (B2B og erhvervs- og firmagaver):Thomas Maymann
National Salgschef
Tlf. 2894 4483
thni@lmfood.dk

Seema Colding Jiwani
Salgschef
Tlf.: 4213 1505
seji@lmfood.dk
 
Jan Kaiser
Salgschef
Tlf.: 2887 8785
jaka@lmfood.dk

Remi L. Sahner
Salgschef Fyn/Jylland
Tlf.: 5197 9681
resa@lmfood.dk

SALG TIL RESTAURANTER

Med udgangspunkt i Løgismose koncernens restauranter, Falsled Kro og Kong Hans Kælder, har vi siden 1970 været toneangivende med en stærk forankring i den danske restaurationsbranche. Denne baggrund er en medvirkende årsag til, at Løgismoses vin- og spiritussortiment i dag må betegnes som værende et af Danmarks største og mest omfattende.

I dagligdagen varetages salg til hoteller og restauranter af en række yderst kompetente konsulenter med mange års erfaring i vinbranchen – typisk med et oprindeligt afsæt fra nogle af landets bedste spisesteder.

Et altomfavnende branchekendskab, kombineret med en bred og konkurrencedygtig portefølje, er således din garanti for en solid og professionel sparring i forbindelse med sammensætning af vin og gastronomi og opbygning af vinkort.

>

Kontaktpersoner:

Thomas Maymann
National Salgschef
Tlf. 2894 4483
thni@lmfood.dk

Jan Kaiser
Salgschef
Tlf.: 2887 8785
jaka@lmfood.dk
 
Remi L. Sahner
Salgschef Fyn/Jylland
Tlf.: 5197 9681
resa@lmfood.dk

LØGISMOSE GOURMETIMPORT

Løgismose Gourmet importerer friske råvarer primært fra franske producenter og distribuerer dem til vores kundenetværk, bestående af en lang række af Danmarks bedste gourmetrestauranter.

I 2008 startede vi med at importere kvalitetsprodukter til Falsled Kro og Kong Hans Kælder, men erfarerede hurtigt, at behovet for friske, specialimporterede råvarer var udbredt blandt landets bedste køkkenchefer og kokke. I løbet af få år voksede kundegrundlaget til op mod 50 restauranter, og der kommer stadig flere til.

Vi har en grundstamme af produkter: Skaldyr, fjerkræ, charcuteri, olie, essenser og specialvarer inden for frugt, grønt og bær, men vi kan praktisk talt skaffe ethvert kvalitetsprodukt fra vores leverandørnetværk, hvis der er efterspørgsel på det.

Bag den daglige drift står kokkene Jesper Larsen og Nicolas Georg – med kokkebaggrund fra hhv. Nimb og Søllerød Kro. De rejser Frankrig og andre leverandørlande tynde, for at kvalitetssikre, finde nye produkter og søge inspiration til vores sortiment, der kan komme vores kunder til gode.

Den personlige kontakt er vores adelsmærke, og det er kokkeuddannede konsulenter, der servicerer køkkencheferne og vores øvrige kunder. Vi ser os selv som kundens forlængede arm til de franske og andre sydlandske producenter og markeder. Vi vil levere de bedste råvarer, for derved at gøre vores for at holde det høje niveau for dansk gastronomi.

Kontaktpersoner:

Jesper Larsen
Tlf.: 2167 8536
jela@lmfood.dk

Anmod om at deltage i vores Facebookgruppe. Klik her.