Køkken og Bageri

KOKKENE PÅ TOLDBODEN
Hos Løgismose på Nordre Toldbod tilstræber vi at bringe den udsøgte restaurantoplevelse hjem til dig selv. Vores overordnede filosofi er enkelhed i såvel råvaresammensætning og tilberedning, som i vores gæsters efterfølgende håndtering af produkterne.

Vi forsøger altid at tilbyde et varieret sortiment af færdigretter, som vores berømte henkogninger, kød og fjerkræ, garniture og saucer. Derfor skifter vi også løbende ud i sortimentet, dikteret af sæsonens foranderlighed.

Søger du specifikke produkter, er vi altid parate til at bestille eller reservere dem til dig.

 

 


DESSERTAFDELINGEN
Også i vores bageri og dessertafdeling arbejdes der konsekvent med de bedste råvarer, der bl.a. inkluderer chokolader fra Valrhôna, polynesisk vanilje, marcipan fra Summerbird og gode økologiske mejeriprodukter.

Du kan altid forvente at finde et bredt udvalg af is, kager, dessertkager og dejlige bake-off produkter i vores montre på Nordre Toldbod. Udvalget skifter fra uge til uge og i sæsonnen lader vi os altid inspirere af bær og frugter fra de danske haver.

 

 

 


DELIKATESSEAFDELINGEN
Vores delikatesseafdeling tilbyder charcuteri og oste af usædvanlig høj kvalitet. Hos Løgismose har vi et samarbejde med det franske forædlingsfirma Bordier, der sikrer, at vi udelukkende sælger oste, der er modnet til perfektion. Bordier modner ostene efter alle foreskrifter, hvad angår temperatur, lys og fugtighed.

Delikatessen er også hjemstedet for vores anmelderroste label rouge-klassificerede røgede laks. Denne laks tør vi godt kalde et af de bedste bud på en røget laks, overhovedet. Den laves efter vores egen opskrift, i Skotland, hvortil vi sender Løgismoses "hemmelige" krydderiblanding, og vores samarbejdspartner røger de velsmagende laks efter vores foreskrifter.

Desuden udbyder vi et begrænset, men velvalgt sortiment af frisk fisk, Løgismose østers og luksuriøse caviartyper fra Rossini, i løbet af året tilbyder vi ligeledes et afvekslende udvalg af friske grøntsager, som vi henter hos forskellige samarbejdspartnere, heriblandt fynske asparges, franske trøfler, danske bær mm.


 Du er altid velkommen til at kontakte os på kokken@loegismose.dk