Vin og Spiritus

Løgismose Vin & Spiritus

Løgismose Vin er etableret vinforhandeler siden 1965 og er i udgangspunktet specialiseret i vine fra de klassiske vindistrikter i Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland og Østrig. I dag er vores vinprofil mere bred og vi sælger også vine fra fx Uruguay, Sydafrika, Chile, New Zealand og USA.

Vores tilgang til vin er enkel: Vinen skal passe til lejligheden.

Løgismose leverer både vin til private, restauratører og erhvervskunder, og vi praler gerne af at du altid kan spørge os til råds om vin, hvad enten det er til maden, terrassen eller noget helt tredje. Vores vinsortiment omfatter mere end 2.000 forskellige vine. Du kan udforske vores samlede sortiment online eller besøge vores butikker enten Løgismose Mad, Vin og Delikatesser på Nordre Toldbod eller i Magasin Kgs. Nytorv.

Vores team på Toldboden har altid et par gode flasker vin åbne, som du kan smage og lørdage bestræber vi os på at gå ldit mere i dybden med udvalgte flasker.
Se mere under "Aktuelt på Toldboden". Klik her.

Vin & Mad

Vinen til maden er et kapitel for sig, for kombineres mad og vin korrekt, kan både vinen og maden løfte sig til en helstøbt oplevelse. Hemmeligheden er at tænke vinen ind i måltidet fra begyndelsen, fremfor blot at vælge en tilfældig vin fra hylden, når maden skal serveres.

Men hvordan sætter man vin og mad sammen? Det gør man ved at vide noget om de grundlæggende smagsnuancer i både maden og vinen.

Så hvad enten du køber maden hos os eller "blot" skal supplere din kælder, ser vi frem til at tale med dig om, hvordan du opnår en større oplevelse.

Spiritus og hedvin

Vi har også et stort udvalg af cognac, calvados, brændevine, portvine og sherry. Produkter i en klasse for sig, som man ikke finder ret mange andre steder.

Vingaver

Prøv også vore meget efterspurgte gaveartikler, som kan skræddersys til enhver lejlighed.

Bestil vin online

I vores webshop kan du bestille flasker og kasser til levering på din privatadresse. Vores online sortiment omfatter 2.000 forskellige vin og 1.500 øvrige produkter fx delikatesser, spiritus, Sodavand, kokkeknive, køkkengrej og gaver. Klik her