18/1/2024
|
Løgismose i Netto
Kartoffelsalat med linser, spinat og pesto
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose pesto verde
- 400 g kartofler gerne nye danske, når det er sæson
- 2 dl linser beluga eller anicia
- 75 g babyspinat
- Salt
Sådan gør du
Step 1
Vask kartoflerne grundigt og læg dem i en gryde. Overhæld med vand, så kartoflerne akkurat er dækket. Tilsæt en passende mængde salt, så vandet smager af havvand. Bring vandet i kog, og skru derefter ned for varmen, så vandet simrer. Tilbered kartoflerne i ca. 10 minutter. Tjek kartoflerne med en kødnål eller skarp urtekniv – der skal ikke være modstand. Tag gryden af varmen og lad kartoflerne trække færdigt i vandet.
Step 2
Kog imens linserne efter anvisning på pakken. Afkøl både linser og kartofler inden anretning.
Step 3
Bland kartofler, linser og spinat med grøn pesto og anret salaten på et fint fad. Nyd salaten, som den er, eller servér som tilbehør til plantedeller eller kylling.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...