20/10/2022
|
Løgismose i Netto
Kødboller i tomatsauce
Ingredienser
- Kødboller
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 1 løg finthakket
- 1 æg
- 1 spsk citron
- 30 g persille
- 3 spsk rasp
- 3 spsk parmesanost
- 2 tsk salt
- Andet
- 400 g rå kødboller
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 frisk mozzarella
- 1 håndfuld basilikum
Sådan gør du
Step 1. Bland alle ingredienser sammen i en skål, og lad farsen trække en halv time før den rulles til kødboller.
Step 2. Placér kødboller i et ildfast fad og brun dem i ovnen ved 220 °C i ca. 10 min. Skru ned til 200 °C, tilsæt Løgismose Pastasauce og læg stykker af mozzarella på toppen.
Step 3. Bag retten i ca. 15 min til kødbollerne er gennembagte, saucen er varm og osten gratineret.
Step 4. Anret med frisk basilikum, og servér enten med pasta eller kartofler stegt sprøde i olivenolie.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...