Konditorens knækbrød
Spækket med kerner og velsmag.
Ingredienser
- 200 g Løgismose hvedemel
- 200 g Løgismose rugmel
- 100 g havregryn
- 120 g sesamfrø
- 150 g hørfrø
- 130 g græskarkerner
- 20 g havsalt
- 2 tsk bagepulver
- 4 dl vand
- 2½ dl vindruekerneolie
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienser godt sammen. Stil massen på køl en times tid.
Step 2.
Rul massen ud på en bageplade og bag den ved 165 °C i ca. 20 min.
Step 3.
Lad knækbrødet køle af og knæk det i passende stykker. Gem knækbrødene i en lufttæt dåse.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...