Fakta
Butter Chicken sauce
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Nogle gange skal det være nemt! Men det skal også smage godt og være lavet fra bunden på gode råvarer, og nogle dage skal det være vegetarisk mad og andre dage med kød. Kravene, forventningerne og ikke mindst drømmene om vores daglige måltider er nogle gange umulige at indfri, hvis alle boksene skal tjekkes af hver gang. Men med Løgismose cooking-saucer er det rent faktisk muligt at kreere et nemt måltid, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.
Butter Chicken er en indisk klassiker. Saucen er baseret på tomater, smør, peanuts og tilsmagt med varme krydderier. Smagen er dyb, krydret og rund, som vi kender den fra færdigretten Løgismose Butter Chicken.
Vores kokke har med stor omhu tilberedt og tilsmagt saucen i vores køkken på Fyn, så du selv kan lave en klassisk og velsmagende butter chicken på ingen tid, eller prøve kræfter med en vegetarisk version med stegte grøntsager eller sågar fisk.
1. Skær kyllingebryst i strimler og steg dem hårdt på en varm pande
2. Tilfør saucen og lad det simre i ca. 5 min., til det hele er gennemvarmt.
3. Servér med dampede ris og lidt friske krydderurter.
Ingredienser
hakkede tomater
55 % (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel, citronsyre)
løg
21 %
skyr *
7 % (skummetmælk, mælkesyrekultur)
fløde *
smør *
peanutbutter
krydderiblanding
hvidløg
ingefær
majsstivelse
citronsaft
kyllingebouillon
salt
chili