Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- Spar 25% - Før 68,-,-
Kammusling-rillette
- Spar 25% - Før 68,-,-
51,-
68,-
Spar 17,-
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Makirulle med kammusling rillette, porrer og asiatisk sauce
Opskrift til 4 personer
INGREDIENSER
- 2 glas kammusling rillette
- 4 porrer
- 15 cl soyasauce
- 10g sukker
- 5 cl sake
SÅDAN GØR DU
Reducér soyasauce, sukker og sake til det opnår en sirup-lignende tekstur.
Vask porrer og skær dem over på midten (på den lange led).
Sæt vand i kog i en stor pande, og blanchér porrerne i 3 minutter.
Skær porrerne i stykker af 3 x 15 cm.
Placér to blade porrer ovenpå hinanden, og læg en spsk kammusling rillette på kanten af bladet. Rul herefter makien.
Servér makirullerne på en tallerken og brug den asiatiske sauce som dip.
Ingredienser
kammusling *
47 %
lyssej *
fløde *
skalotteløg
gulerødder
smør *
hvedemel *
mælkeprotein *
(laktose)
salt
persille
hvidløg
peber
Producent
Groix & Nature har hjemme på den lille ø Groix ud for Bretagnes sydlige kyst. Øen bærer på en helt unik maritim gastronomisk arv, idet øens stolthed i mange år var en fiskeskole og hele 5 forskellige fiskekonservesfabrikker. Idag er kun Groix & Nature tilbage, som fortsat beskæftiger lokale mænd og kvinder.
De traditionelle opskrifter stammer naturligvis fra øens indbyggere og indeholder kun fisk og skaldyr leveret af lokale fiskere.