Fakta
Orocbat
Kaninterrine med Jurancon
48,-
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
En herlig, fløjlsblød terrine på blandt andet kanin, som med sit milde men dog meget velsmagende kød møder fint selskab af den klassiske Jurancon-vin, som bidrager med fin syre til terrinen.
Ingredienser
magert svinekød
kaninkød
24 %
fjerkrælever
æg *
Juracon vin
2 % (alkohol)
salt
cognac
gelatine
peber
krydderier
Producent
Ved Pyrenæernes fod, i den franske provins Soule i Baskerlandet, har en af vores nyeste medlemmer af delikatesse-familien hjemme, nemlig firmaet Orocbat.
Orocbat har gennem en årrække specialiseret sig i egnstypiske delikatesser og tilbyder blandt andet en perlerække af baskiske patéer, hvor fællesnævneren er lokale ingredienser, respekt for regionens stolte gastronomiske traditioner og garanti for den gode, omfavnende smag, som er svær ikke at holde af.
Vi kan nu byde velkommen til et udvalg af kødfulde patéer og rilletter fra Orocbat, hvor gode lokale råvarer, nænsomme tilberednings - metoder og fransk gastronomisk ekspertise forenes i hvert et glas. De forskellige patéer er perfekte til frokosten, der skal kæles lidt ekstra for, til et godt glas vin når arbejdsdagen går på hæld eller til det uformelle middags - bord, hvor paté-glassene først forlader bordet sent på aftenen, når selv den mest standhaftige har taget 2., 3. og 4. gang.