Fakta
Morea
Kapers i olivenolie
124,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Moreas kapers i olivenolie er en særlig delikatesse. Store, saftige, aromatiske og ikke for salte. Kort før de vilde kapers afblomstrer, plukkes kapersbærrene og konserveres i havsalt. Efter en grundig udblødning lægges de i Moreas græske jomfruolivenolie. Om det er størrelsen og konsistensen på de kødfulde kapersbær, den eksklusive olie, den rige smag eller bare det hele som går op i en højere enhed - når først du har smagt disse kapers, går du ALDRIG tilbage til andre.
Ingredienser
vilde kapers
Producent
Morea er historien om tyskeren Heinz Neth, der efter en ferie i Grækenland blev så begejstret for landet, kulturen og menneskene, at han vendte tilbage, købte en af Grækenlands sidste fungerende stenolivenoliemøller og nogle oliventræer og mange år og erfaring efter learning-by-doing-princippet senere fremstillede noget af verdens bedste olie, oliven og kapers med hjælp fra indbyggerne i 3 omkringliggende landsbyer. I 2016 døde Heinz Neth desværre pludseligt og hans ven og kollega Frank van Gaalen overtog olivenoliemøllen. Frank van Gaalen havde indtil da igennem mange år arbejdet med at opbygge barer og restauranter med blandt andet den opgave at finde ekstraordinære produkter til restauranterne, og det var i forbindelse hermed, at han stødte på Moreas produkter.
Morea var oprindeligt et kongerige, der engang havde hjemme på den græske halvø Peloponnes. På skråningerne af Taigetos bjergene på den stenede og mineralske jordbund vokser olivenlundene i det smukke landskab og håndhøstes gren for gren fra november til februar. Her finder man stadig det uberørte Grækenland med skarpe klipper, grønne enge, rå natur side om side.