Fakta
La Sablésienne
Småkager med chokolade og banan
26,-
Beskrivelse
Madeleine de Souvré, der var en intellektuel kvinde med ordet i sin magt, havde også sin delikatesseskole i sine egne private saloner.
I juli 1670 tilbød hun, som æresgæst ved Grand Condé-domstolen, forsamlingen små, runde og yderst delikate kiks.
På den juli-dag var Madeleine de Souvré så heldig, at kongens bror var til stede, og han blev helt forelsket i de små kiks. Efterfølgende besluttede han at spise Madeleines kiks hver dag for at ære Marquise of Sablé.
Og sådan blev Le « Petit Sablé » til.
La Sablésienne er et ærketraditionelt, fransk biscuit firma beliggende i den lille by Sablé sur Sarthe, der har lagt navn til den velkendte kiks « Sablé ».
La Sablésienne benytter udelukkende lokale råvarer i deres shortbread biscuits for at kunne producere kiks i den bedste kvalitet med den bedste smag, konsistens og udseende.
Fabrikken er gået i arv i flere generationer i familiens hænder, og har igennem tiden produceret en række forskellige kiks, der hver især gør brug af den viden, der er gået i arv fra generation til generation;
især opskriften på deres kendte Sablé kiks med dens solide rødder i byens lokalsamfund og historie.
La Sablésienne har med denne arv været i stand til at bevare en ægthed i både opskrift og smag, ved bl.a. at vælge de bedste naturlige råvarer.
Dejen, der fremstilles af de fineste naturlige råvarer, æltes, hvorefter Sablé-kiksen får sin traditionelle runde form.
Kiksen bages langsomt i den traditionelle ovn, og hele emballageprocessen foregår den dag i dag komplet håndholdt.
Økologiske og veganske småkager med chokolade og banan.
Ingredienser
hvede *
rørsukker
solsikkeolie
chokolade
5.9 % (sukker, kakaomasse, kakaosmør)
vand
bananstykker
salt
naturlig bananaroma *
0.45 %
bagepulver
Kan indeholde spor af
Producent
Madeleine de Souvré, der var en intellektuel kvinde med ordet i sin magt, havde også sin delikatesseskole i sine egne private saloner.
I juli 1670 tilbød hun, som æresgæst ved Grand Condé-domstolen, forsamlingen små, runde og yderst delikate kiks.
På den juli-dag var Madeleine de Souvré så heldig, at kongens bror var til stede, og han blev helt forelsket i de små kiks. Efterfølgende besluttede han at spise Madeleines kiks hver dag for at ære Marquise of Sablé.
Og sådan blev Le « Petit Sablé » til.
La Sablésienne er et ærketraditionelt, fransk biscuit firma beliggende i den lille by Sablé sur Sarthe, der har lagt navn til den velkendte kiks « Sablé ».
La Sablésienne benytter udelukkende lokale råvarer i deres shortbread biscuits for at kunne producere kiks i den bedste kvalitet med den bedste smag, konsistens og udseende.
Med forfædrenes viden
Fabrikken er gået i arv i flere generationer i familiens hænder, og har igennem tiden produceret en række forskellige kiks, der hver især gør brug af den viden, der er gået i arv fra generation til generation;
især opskriften på deres kendte Sablé kiks med dens solide rødder i byens lokalsamfund og historie.
La Sablésienne har med denne arv været i stand til at bevare en ægthed i både opskrift og smag, ved bl.a. at vælge de bedste naturlige råvarer.
Traditionelle processer og naturlige råvarer
Dejen, der fremstilles af de fineste naturlige råvarer, æltes, hvorefter Sablé-kiksen får sin traditionelle runde form.
Kiksen bages langsomt i den traditionelle ovn, og hele emballageprocessen foregår den dag i dag komplet håndholdt.