Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Sølv påskeæg "Grande"
638,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
ÅRETS SØLVÆG
I 2004 lancerede vi vores sølvæg for første
gang. Inspirationen og ideen var på daværende
tidspunkt de legendariske Fabergé-æg, men
i dag 20 år efter, er inspirationen naturen,
råvarerne og dyrelivet. Årets jubilæumsæg
er inspireret af de smukke mønstre man
ofte finder på sommerfuglens yndige og
raffinerede vinger.
Sølvæggets højde er: 19,3 cm
Ingredienser
rørsukker
mandler *
kakaosmør
13 %
invertsukkersirup
kakaomasse
11 %
mælkepulver *
hasselnødder *
glukosesirup
honning
sukker
smør *
appelsinskal
vand
lakridspulver
emulgator
(sojalecithin)
citronsaft
passionsfrugtspuré
vaniljeekstrakt
kakaopulver
rødbedepulver
hindbærpuré
hindbærpulver
maltodextrin
Maldon havsalt
appelsinolie
orangeblomstvand
rød farve (koncentrat af gulerod, æble og solbær)
blodappelsinolie
pebermynteolie
passionsfrugtpulver
hyldeblomstpulver
knuste kakaobønner
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.