Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Stegte sild i bidder
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Sildende vendes i rasp og steges siden gyldne. Derefter lægges de i en lage med æble, citrus og peberrod.
Silden er skåret i bidder, så de er lige til at lægge på en skive rugbrød, hvor de gerne må nydes med løgringe, frisk æble og en masse dild.
Ingredienser
panerede stegte sild (clupea harengus)
40 % (75% sild, 25% rasp, hvedemel, vand, salt, gær, rapsolie, krydderi)
vand
sukker
eddike
løg
æbletern
1.8 %
æblecidereddike
peberrod
0.9 %
lemon granulat
0.7 %
hel sort peber
krydderiekstrakt
konserveringsmiddel: natriumbenzoat