Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Winter Symphony - 130g - ØKO
156,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Erstat de klassiske marcipangrise i årets mandelgave med to af Summerbirds ikoniske chokoladesommerfugle: Pure Amande og Amber-sommerfuglen, smukt samlet i én gaveæske.
Pure Amande er, som navnet antyder, ren marcipan af stenvalsede middelhavsmandler. Den saftige marcipan er overtrukket med et ekstra tykt lag mørk chokolade, Amazonas 61%, der knækker, når man sætter tænderne i den, og tilføjer et strejf af mørk muscovadosukker.
Amber-sommerfuglen er fremstillet af Summerbirds klassiske og prisvindende Amber-chokolade og fyldt med en raffineret karamelganache med noter af hasselnød og vanilje.
Ingredienser
sukker
mandler *
18 %
kakaosmør
17 %
kakaomasse
12 %
sødmælkpulver *
9 %
hasselnødder *
7 %
glukosesirup
invertsukkersirup
emulgator: sojalecitin *
vanilje
orangeblomstvand
appelsinolie
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.