Delikatesser

Den stolte franske landbrugstradition har gennem århundreder fostret en sand mangfoldighed af skønne oste, og Løgismoses import af oste startede i dette vidunderlige hjørne af gastronomien. Vore oste kommer fra hele Frankrig, men inden de ankommer til Løgismose har de været på et ophold i Normandiet. Her bor Yves Bordier, der er vor affineur - på dansk kan det bedst beskrives som ostekældermester. Han lagrer ostene for os og sørger for, at de har den perfekte modenhed, når de ankommer til Danmark.

På samme måde får vi hjælp af en ostekældermester i Bra i Piemonte, og i det hele taget er Løgismoses delikatesse import funderet på samarbejder med udvalgte lokale eksperter, som hjælper os med håndplukke de bedste leverandører, således at vi altid kan præsentere det ypperste indenfor kategorien hvadenten det drejer sig om ost, charcuteri eller vin.

Du finder altid et stort udvalg af skinker, pølser og andre specialiteter fra Frankrig, Italien og Spanien i vores kølemontrer. Som regel ligger de side om side med uovertrufne økologiske produkter fra Herrmannsdorfer i sydtyske Ebersberg, og du vil aldrig gå forgæves efter spegepølser, rullepølser og postejer fra Slagteren på Als.

Endelig har vi altid røget laks tilvirket efter den berømte opskrift fra Falsled Kro, og forskellige typer caviar fra Rossini samt andre eksklusive specialiteter er også en del af det faste sortiment.

Dertil kommer, at Løgismose har et stort udvalg af kolonialprodukter lige fra fransk marmelade på klementiner fra Korsika, over honning fra Anders Glob på Djursland eller chips fra England, til fremragende olier, eddiker samt pasta, ris, kaffe og te. Alt sammen bliver det hentet fra de bedste producenter, vi har kendskab til.

Så hvis du søger et specielt krydderi, en særlig marmelade eller noget helt tredje, så prøv at kigge i vores reoler. Som regel finder du det du søger, og måske falder du over noget, som du slet ikke vidste, at du havde brug for!