29/2/2024
Saltmandler
Hjemmelavede saltmandler smager mange gange bedre end de, der kan købes for penge. Og så er det endda ikke så svært.
Ingredienser
- 200 g mandler gerne Marcona eller Valencia
- 2 dl vand
- 1 tsk groft salt
- Evt. krydderi efter ønske og smag
Sådan gør du
Step 1
Tænd ovnen på 150 °C varmluft.
Step 2
Hæld alle ingredienserne i en gryde og bring vandet i kog. Lad vandet koge helt væk og læg mandlerne i et ildfast fad, drys eventuelt med krydderi, hvis du ønsker det.
Step 3
Stil pladen i ovnen og bag mandlerne i ca. 30 minutter. Vend rundt i mandlerne undervejs.
Step 4
Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem køle af.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...