Hele året
281 resultater
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...
Butter Chicken-sauce med Paneer og spinat
En indisk vegetarret med Løgismose Butter Chicken-sauce
Melanzana alla parmigiana
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Parmigiano de Mellanzane er ...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Pasta alla Puttanesca
Italiano tradizionale – det er hvad Spaghetti alla Puttanesca er. Den traditionelle italienske pasta...
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Sugo all'arrabbiata er en klassisk italiensk sauce baseret på solmodne tomater, hvidløg og en masse ...
Det ultimative hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød er for mange indbegrebet af comfort food – hyggemad der bare smager, giver tryghed og f...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Alkoholfri grape tonic
Vores bud på en frugtig og let-bitter alkoholfri drink, der opfylder alle vores behov, når lysten ti...
Helstegt Løgismose kylling marineret i Pesto Rosso med bagte grøntsager
Vores kok og gastronomiske udvikler i Løgismose, Christian er også stolt familiefar til tre drenge. ...
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...
Bircher müsli
Bircher müsli, kold grød eller overnight oats – kært barn har mange navne.
Denne ...
Grillet Løgismose kylling
Helstegt Løgismose kylling er et skønt måltid og tilberedes kyllingen korrekt er resultatet uovertru...
Grillet butterfly-kylling med couscoussalat og saltet yoghurt
Drøm dig til Nordafrika med dette måltid, og servér det især, når I er mange om bordet. Mængden af k...
Fennikel sild
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Tarteletter med Løgismose kylling og morkler
Tarteletter stammer fra det franske tartelette, som betyder lille tærte. Den porøse, smørfyldte tart...
Østers i mineralsk univers
Vi er netop trådt ind i første efterårsmåned der slutter på 'r', og det betyder, at østerssæsonen er...
Tagliatelle al ragú di ibérico
Vi holder meget af den – kødsovsen. Faktisk blev den kåret som danskernes yndlingsret få år tilbage....
Comté-servering med svampeolie og mandler
Comté kan meget mere end at blive serveret som en del af en osteplatte eller på et stykke brød. Serv...