Snacks
67 resultater
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes...
Anchoiade
Perfekt servering til alle dine roséstunder
Gratineret gedeost med grillet aubergine og tomattapenade
Her venter dig en formidabel umami-oplevelse, som løftes yderligere med vinene fra Weingut Gross i g...
Østers i røget univers
Man skal ikke være bange for at kaste fremmede smage over sine østers, så længe det er med måde. Mag...
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Kok Christian Tørring tager serveringen med østers til nye højder og tilbedereder de små bløddyr på ...
Syltede og rå jordskokker med Baeri i Caviar og ristede hasselnødder
Blød, fed, salt og sprød. Caviarens nøddetoner fremhæver sødmen i de både syltede og rå skiver jords...
Østers i mineralsk univers
Vi er netop trådt ind i første efterårsmåned der slutter på 'r', og det betyder, at østerssæsonen er...
Comté-servering med svampeolie og mandler
Comté kan meget mere end at blive serveret som en del af en osteplatte eller på et stykke brød. Serv...
Tatar med svampemayonnaise og syltede svampe
Akvavit og løvemad har været et elsket match siden tidernes morgen. Nærværende fortolkning sammen me...
Svampetoast med røget andebryst
Det er svært at komme udenom en svampetoast, når kurven er fyldt med svampe. Vores kok, Magnus, topp...
Grillet ostemad med trøffel
En ostemad – nærmest et dansk gastronomisk klenodie og et fornemt bevis på, hvordan få, gode råvarer...
Fjordreje-madder med grillet citron-mayo
En delikat lille snack-servering til den iskolde gin & tonic. De små madder er både visuelt stimuler...
Friteret smelt med aioli
Er du kørt fast i de samme salte snacks til den iskolde gin & tonic, så kan vi anbefale sprøde, frit...
Olivenoliekage
For de fleste er olivenolien nok primært et indslag i det salte køkken, men faktisk har de bitre oli...
Krabbesalat med Piment d’Espelette på sprød baguette
Krabbe er en guddommelig spise – og det gælder stort set uanset hvordan du nyder det fedmefulde, cre...
Sprøde polenta-fritter med pepperoni og parmesan
Til en kold drink hører sig snacks – det er så sikkert som amen i kirken! Polenta kendes måske af m...
Escargots à la Bourguignonne
Snegle; en fransk klassiker, som for mange ikke indtager en særlig hyppig plads i kostpyramiden herh...
Dampede kammuslinger med vietnamesiske nuancer
Kammuslinger er velsagtens en klassiker i køkkenet, særligt i forretsserveringer hvor de kødfulde mu...
Flæskesvær med enebærsalt og citrondip
Vi elsker at snacke – og vi har en mistanke om, at vi ikke er alene om at elske knasende sprøde, sal...
Bikinitoast med comté og trøffel
Hjemmelavet toast er altid en succes uanset anledning og selskabets alder. Vi har tilladt os at hæve...
Toast à la Løgismose
Natmad skal være sprødt, blødt, salt, fedt på den fede måde og umanerligt velsmagende – alt dét er v...
Salte vafler med parmaskinke og italiensk tapenade
Du kender dem fra det søde køkken, hvor de serveres med puddersukker og solbærmarmelade – disse serv...