Fest
232 resultater
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Stegt kammusling med butternut squash, muslingebouillon og caviar
Kammusling i en symfoni af butternut squash. Stegt, syltet, bagt og pureret bliver den gode og sæson...
Duebryst, farserede morkler, pommes parisiennes og lys pebersauce med råsyltede solbær
Nogle gange må hovedretten gerne være ekstravagant. Duer er lettere oversete, og det er ren skam. Kø...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Alkoholfri grape tonic
Vores bud på en frugtig og let-bitter alkoholfri drink, der opfylder alle vores behov, når lysten ti...
Helleflynder med muslingesauce, kantareller og hasselnødder
Et rigtigt gæstemåltid. Helleflynder er en fornem fisk, der i selskab med piemontesiske hasselnødder...
Salat med bagte rodfrugter, pinjekerner og asier
Salaten her er helt sin egen. Rodfrugterne er bagt med skrællen på, der forstærker sødmen, mens dres...
Pære i portvin med Creme Sabayonne og kattetunger
Smuk ser den ud, frydefuld smager den og nem er den at lave – what is not to like! Sabayonne – Zaba...
Andeterrine med svampe
Lys sensommerterrine af and tilsat svampe og hvidvin. En himmerrig mundfuld med grov sennep og sursø...
Blæksprutte med tomatsalat
Drøm dig til en sydeuropæisk fiskerestaurant med engangsdue og brød i papirsposer med en servering s...
Gâteau au fromage blanc
Vi kender den fra New York med flødeost og kiksebund og fra Baskerlandet med den let brændte top. Os...
Ravioli med græskar og ricotta
Det er selvfølgelig tidskrævende og kræver lidt teknik at lave sin egen pasta, men der er en stor gl...
Negroni Spritz
Negroni er i sin urform lige dele Gin, Vermouth og Campari, og fortyndes den, kaldes den mange stede...
Martini Soda med twist take one
Gin og Vermouth fortyndet med soda er også en klassiker, og det herlige er, at den kan varieres i de...
Martini Soda med twist take two
Aquavit og Vermouth er næppe klassisk, men med Dill & Anise Aquavit frem for Gin tænker man selvfølg...
Koldskålsmousse
Vores mormorkoldskål kan meget mere end at blive serveret i en dyb skål. Lad koldskålen give smag og...
Grillede grønne asparges med morkler à la crème
Med danske asparges serveret med flødeglaserede morkler, på godt dansk à la crème, og den schweizisk...
Gratineret gedeost med grillet aubergine og tomattapenade
Her venter dig en formidabel umami-oplevelse, som løftes yderligere med vinene fra Weingut Gross i g...
Fransk salat-eventyr med bitre noter
Her har vi at gøre med en fyldig måltidssalat til den bitre side. En side som mange skuler til. Det ...
Tynde torskeskiver i sauce marinière
Serveringen er en klassiker på den sydfynske kro, Falsled Kro, og optrådte på noget så fornemt som k...
Farseret kaninryg med fettuccine og sprød salvie
Kanin kan parres med et væld af smage, især de klassiske fra middelhavskøkkenet som oliven, (soltørr...
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Kok Christian Tørring tager serveringen med østers til nye højder og tilbedereder de små bløddyr på ...
Ø-laks med flødestuvet spinat og trøffel
Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marine...
Dansk sorthummer, blåbær, figner og syltede trompeter
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...