15/5/2025
|
Magasin 2 2025
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet kylling eller fisk
Avocadoerne er fundet i vores butik på Nordre Toldbod, hvor du altid finder dem ekstra store og sødmefulde. Krydret med ekstra god olivenolie, citronskal og flagesalt.
Ingredienser
- Avocado
- Citron
- Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- Flagesalt
Sådan gør du
Step 1
Skær avocado i tynde skiver og anret på et fad som en carpaccio. Afslut med saft og skal fra citronen, olivenolie og flagesalt.
Tip
Servér Løgismose kylligesteak til avokadocarpaccioen. Den er lavet på udbenet lår af Løgismose kyllingen, og vi tør godt garantere, at du ikke kommer til at savne den klassiske grillbøf.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...