18/7/2024
|
Løgismose i Netto
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blomstre.
Løgismose-kokken har i denne opskrift på burger med pankopaneret kylling og asiatisk mayo med en dyb smag af ristet sesam og soja ladet sig inspirere af smagene fra det asiatiske køkken. Resultatet er en juicy og crispy burger, der kombinerer det bedste fra to dele af verden.
Ingredienser
- 4 stk burgerboller eller ciabattaboller
- 4 stk (afhænger af størrelse) Udbenet Løgismose kyllingelår
- 200 rasp , gerne panko
- 2 æg
- 4 spsk hvedemel
- 1 glas Løgismose syltede rødløg
- 100 g
- 1 bøtte Løgismose asiatisk mayo
Sådan gør du
Step 1
Bank overlårene flade med en kødhammer eller håndoverfladen. Er de alt for store til bollen kan de overskæres.
Step 2
Vend først kyllingen i hvedemel, derefter sammenpisket æg og til sidst i raspen.
Step 3
Kyllingen kan steges i friture ved 160-180 grader i 5-10 minutter eller på panden i 5 minutter på hver side. Kyllingen skal være gennemstegt.
Step 4
Halver og rist eller steg burgerbollerne på indersiden og smør med et gavmildt lad asiatisk mayo.
Step 5
Læg et salatblad på bunden, så den stegte kylling, og så en god portion syltede rødløg.
Step 6
Læg låg op og server med sprøde pommes frites og resten af mayo som dip.
Tip
Genvej til saftig og sprød kylling? Brug vores nuggets lavet på kyllingebryst af frilandskylling og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Find dem i Netto i udvalgte uger.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...