Hovedret
147 resultater
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Kyllingelår som rôtis med glaserede grøntsager
Rôtis er små kyllingestege af udbenet, oprullet og håndbundet kyllingelår. En tilberedningsform, ...
Butter Chicken-sauce med Paneer og spinat
En indisk vegetarret med Løgismose Butter Chicken-sauce
Melanzana alla parmigiana
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Parmigiano de Mellanzane er ...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Duebryst, farserede morkler, pommes parisiennes og lys pebersauce med råsyltede solbær
Nogle gange må hovedretten gerne være ekstravagant. Duer er lettere oversete, og det er ren skam. Kø...
Pasta alla Puttanesca
Italiano tradizionale – det er hvad Spaghetti alla Puttanesca er. Den traditionelle italienske pasta...
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Sugo all'arrabbiata er en klassisk italiensk sauce baseret på solmodne tomater, hvidløg og en masse ...
Fasanbryst med bagt græskar, rosenkål og flødesauce
Går du på jagt, har du nok erfaret, at fasan er et nemt bytte. Derfor kan du på denne årstid være he...
Helleflynder med muslingesauce, kantareller og hasselnødder
Et rigtigt gæstemåltid. Helleflynder er en fornem fisk, der i selskab med piemontesiske hasselnødder...
Salat med bagte rodfrugter, pinjekerner og asier
Salaten her er helt sin egen. Rodfrugterne er bagt med skrællen på, der forstærker sødmen, mens dres...
Fransk fyldig løgsuppe
Tanken om en fyldig løgsuppe varmer en helt ind i hjertet, og intet kan være nemmere og mere enkelt....
Blæksprutte med tomatsalat
Drøm dig til en sydeuropæisk fiskerestaurant med engangsdue og brød i papirsposer med en servering s...
Boller i selleri
En mormorklassiker og måske en af de mest spiste retter i tidernes løb. Her i en lidt grønnere versi...
Ravioli med græskar og ricotta
Det er selvfølgelig tidskrævende og kræver lidt teknik at lave sin egen pasta, men der er en stor gl...
Grillet Løgismose kylling
Helstegt Løgismose kylling er et skønt måltid og tilberedes kyllingen korrekt er resultatet uovertru...
Laks en papilotte
Laks en papilotte er klassisk fransk og æstetisk hverdagsmad. Et måltid samlet i en pakke. Laksen...
Bagt torsk med lun rosenkålssalat og sennepsfumé
Rosenkål er for mange en lidt udskældt kålsort, dog helt uden grund. Tilberedt på den rette måde sma...
Presa med kartoffeltærte, palmekål, græskar-puré og fino sherry
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Gråand med sprængte hjerter, bagt hvidløgscreme og varme krydderier
Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnus og Christian, har ko...
Dampede blåmuslinger med chorizo og Piment d’Espelette
Surf’n’turf-inspireret middagsret, hvor de røgede noter fra chorizo og paprika på fornemmeste vis un...
Gråand i rødbede-symbiose
Der er noget utrolig tilfredsstillende ved at bruge rub og stub af en råvare. I denne opskrift får b...
Havtaskehale med muslingenage, smørstegt grønkål og svampe
Havtasken er både i smag og tekstur tæt på hummer, men prisen en kende mere overkommelig. Hør din fi...
Daube af dådyrkølle
Daube er en klassisk provençalsk ret, hvor kødet, i dette tilfælde dyrekølle fra råvildt, får lov at...
Krebs med hollandaise
Haps, haps, haps - nu skal vi ha' krebs! Det er højsæson for krebsegilder, og selvom der er noget ut...
Pasta-liljer med svampe
Sæt yderligere glæde til måltidet med pasta i smukke former. For nogle kan det virke barnligt, men d...