Natmad
17 resultater
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Det ultimative hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød er for mange indbegrebet af comfort food – hyggemad der bare smager, giver tryghed og f...
Andeterrine med svampe
Lys sensommerterrine af and tilsat svampe og hvidvin. En himmerrig mundfuld med grov sennep og sursø...
Svampetoast med røget andebryst
Det er svært at komme udenom en svampetoast, når kurven er fyldt med svampe. Vores kok, Magnus, topp...
Krabbesalat med Piment d’Espelette på sprød baguette
Krabbe er en guddommelig spise – og det gælder stort set uanset hvordan du nyder det fedmefulde, cre...
Sprøde polenta-fritter med pepperoni og parmesan
Til en kold drink hører sig snacks – det er så sikkert som amen i kirken! Polenta kendes måske af m...
Stenbiderrogn på kartoffelblinis med creme fraiche og karse
Stenbiderrogn er om noget en forårsbebuder; dog er sæsonen for stenbiderrogn med tiden startet tidli...
Bikinitoast med comté og trøffel
Hjemmelavet toast er altid en succes uanset anledning og selskabets alder. Vi har tilladt os at hæve...
Toast à la Løgismose
Natmad skal være sprødt, blødt, salt, fedt på den fede måde og umanerligt velsmagende – alt dét e...
Lobster rolls
Er man velbevandret i den (til tider tvivlsomme) amerikanske gastronomi, er man højest sandsynligt s...
Gourmet hotdog
Med kantarelremoulade, bagte blommetomater og sprøde løgringe