1/7/2019
|
Magasin 6 2019
Kokkens skaldyrssalat
Hos de fleste fiskehandlere finder du skaldyrssalat i alskens afskygninger. Det er utvivlsomt fortryllende på frokostbordet, men har du prøvet at lave din egen?
Vi rører skaldyrene med avocado, solmodne tomater og masser af dild. Til nydelse til frokost eller som enkel forret.
Ingredienser
- 300 g kogt kongekrabbe, rejer, krebsehaler eller anden skaldyr
- 2 stk modne avocadoer
- 2 gode solmodne tomater
- 2 forårsløg
- 1 lille bundt hakket dild
- 250 g Løgismose creme fraiche 18%
- 1 citron
- Balsamico
- 1 finthakket chili
- Kørvel og bronzefennikel , til pynt
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1
Pluk skaldyrene og dræn dem, så de ikke afgiver en masse væske.
Step 2
Skær avocado i små tern. Rens tomater for skind og kerner, og skær dem i små tern. Rens og snit det grønne på forårsløgene, riv citronskal og hak chili og dild.
Step 3
Rør alle de rensede grøntsager og urter sammen med skaldyr og creme fraiche. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Step 4
Pynt med et par dråber balsamico og krydderurter og servér med grillet brød.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet