Kold anretning
151 resultater
Konditorens risalamande
Konditorens risalamande laves fra bunden og grøden røres med letpisket økologisk fløde og hakkede...
Blinis med rygeostcreme, røget laks og lakeserogn
Den gode, let syrlige fynske rygeost er en fortræffelig ledsager til fede fisketyper som laks og ...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave.
Grønkålssalat med solbærvinaigrette
Vores kok, Martin, elsker kål og for ham kan det sjældent blive for groft, mens andre kan synes, kål...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Kransekagetårn med nougat og pistacie
Skyd nytårsfesten i gang med et brag af en kransekage lavet på de ekstra gode råvarer – det er vel å...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Bircher müsli
Bircher müsli, kold grød, overnight oats eller den velsmagende start på dagen – kært barn har man...
Blæksprutte med tomatsalat
Drøm dig til en sydeuropæisk fiskerestaurant med engangsdue og brød i papirsposer med en servering s...
Sommersalat med østers- og stikkelsbærvinaigrette
Magnus' skønne bud på sommersalaten til sommerens mange langbordsmiddage. Østers siges at være verde...
Kartoffelsalat med hvide asparges
En lille æstetisk servering af en kartoffelsalat. Har du ikke tid til at anrette så fint, kan du rør...
Koldskålsmousse
Vores mormorkoldskål kan meget mere end at blive serveret i en dyb skål. Lad koldskålen give smag og...
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes...
Østers i røget univers
Man skal ikke være bange for at kaste fremmede smage over sine østers, så længe det er med måde. Mag...
Fransk salateventyr med bitre noter
Her har vi at gøre med en fyldig måltidssalat til den bitre side. En side som mange skuler til. Det ...
Tynde torskeskiver i sauce marinière
Serveringen er en klassiker på den sydfynske kro, Falsled Kro, og optrådte på noget så fornemt som k...
Burrata med stenbiderrogn og citron
Hvis man ikke lige vidste det, skulle man måske ikke tro det – burrata og stenbiderrogn er et 'match...
Avokadotatar med ørredrogn og karse
Dette er løvemaden til de plantespisende. Nyd avokadotataren som en ret i sig selv, eller anret som ...
Løgismose kryddersild med løg
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marine...
Solbær-blommesild
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Østers i mineralsk univers
Vi er netop trådt ind i første efterårsmåned der slutter på 'r', og det betyder, at østerssæsonen er...
Comté-servering med svampeolie og mandler
Comté kan meget mere end at blive serveret som en del af en osteplatte eller på et stykke brød. Serv...
Tatar med svampemayonnaise og syltede svampe
Akvavit og løvemad har været et elsket match siden tidernes morgen. Nærværende fortolkning sammen me...
Nye danske kartofler med fjordrejer. friskost og citronverbena
Den danske sommer er et sandt råvare-mekka, som særligt frister fra det grønne rige. Her tager vores...
Kærnemælkskoldskål
Traditionen med at spise koldskål går langt tilbage i vores historie, oprindeligt var koldskål la...