Fisk
36 resultater
Helleflynder med muslingesauce, kantareller og hasselnødder
Et rigtigt gæstemåltid. Helleflynder er en fornem fisk, der i selskab med piemontesiske hasselnødder...
Grillet havbars med sauce romesco og nye grøntsager
Havbars er ikke just den mest udbredte spisefisk – beklageligvis – for det lyse kød er delikat og be...
Grillet pighvar
Med nye kartofler, grillede asparges og løg og brunet smør.
Stjerneskud - med rødtunge, asparges, fjordrejer og caviar
Premium-udgaven af smørrebrødsklassikeren, som sædvanligvis laves med rødspættefilet. Det var smørre...
Bagt torsk med lun rosenkålssalat og sennepsfumé
Rosenkål er for mange en lidt udskældt kålsort, dog helt uden grund. Tilberedt på den rette måde sma...
Ø-laks med flødestuvet spinat og trøffel
Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marine...
Dampede blåmuslinger med chorizo og Piment d’Espelette
Surf’n’turf-inspireret middagsret, hvor de røgede noter fra chorizo og paprika på fornemmeste vis un...
Havtaskehale med muslingenage, smørstegt grønkål og svampe
Havtasken er både i smag og tekstur tæt på hummer, men prisen en kende mere overkommelig. Hør din fi...
Fjordreje-madder med grillet citron-mayo
En delikat lille snack-servering til den iskolde gin & tonic. De små madder er både visuelt stimuler...
Lyngrillet hamachi med spæde grøntsager i escabeche
En fremragende forret eller en del af et dele-måltid i sommervarmen. Send fadet rundt blandt de spis...
Plat de fruits de mer grillés - Grillet skaldyrsfad
Plat de fruits de mer – overdådighed i en servering og nu her i vores kokkes sommerlige nyfortolknin...
Nye danske kartofler med fjordrejer. friskost og citronverbena
Den danske sommer er et sandt råvare-mekka, som særligt frister fra det grønne rige. Her tager vores...
Grillet knurhane med Sauce Vierge
Opskrift til 4 personer Knurhanen – ikke den mest kendte fisk, men det er en skam, så det skal der l...
Meunierstegt fisk med brunet smør, kapers og dild
Meunière er fransk og betyder faktisk ‘møllerens kone’. Møllerens kone havde let adgang til mel og d...
Saltet laks med æg
En flerstrenget symfoni af æg udspiller sig på de saltede stykker laks, når vagtelæg og caviar anret...
Hvidvinsdampet søtunge med fennikel
Den hvidvinsdampede, NaturSkånsommærkede søtunge er perfekt som forret, når gæsterne melder deres an...
Kogt torskerogn
Her får du kokkens opskrift på kogt torskerogn, eller torskerogn-bukser som den friske rogn også kal...
Sandart med jordskokkompot og Puylinser
Sandart er en taknemlig fisk at have med at gøre. Den kommer som oftest med skindet på, og det skal ...
Makrel med svampe og artiskokker
Makrel bør nydes i mange flere tilberedninger end på dåse i selskab med tomat. Prøv Thomas Rodes b...
Salade Niçoise med vagtelæg
Vi har fundet en opskrift frem fra et af de gamle vinklub-magasiner fra 1998. Måske det bedste bud p...
Brandade på kuller
Brandade er en, for mange, overset fiskeret, og det er egentligt en skam. Den cremede kartoffelret m...
Sandart med kartoffel-gratin & tomat- & løgkompot
Sandarten er muligvis en af de bedste spisefisk fra ferskvandet. Den er i familie med aborren og er ...
Rødspætte med sauteret hvidkål, persille og citron
Rødspætten er i sæson hele året, den er nem at tilberede og er elsket af både store og små – et o...
Havtaske med solmodne tomater
Havtasken har ikke just været heldig med sit udseende, men nu er det engang heller ikke det ydre, me...
Kokkens skaldyrssalat
Hos de fleste fiskehandlere finder du skaldyrssalat i alskens afskygninger. Det er utvivlsomt fortry...
Grillet blæksprutte med chipotle-marinade
Blæksprutter som fødevare har ofte et lidt negativt ry. Det skyldes ofte, at man har smagt en blæksp...
Grillet fisk med hjertesalat, sommerkål og salsa verde
Ingen sommer uden frisk fisk på grillen. Du kan bruge stort set alle slags fisk, men vælg gerne fisk...