Pinsemad
18 resultater
Hønsesalat med drueagurker og syltede svampe
En dansk smørrebrødsklassiker spækket med Løgismose kylling, syltede agurker og svampe og en mass...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...
Stjerneskud - med rødtunge, asparges, fjordrejer og caviar
Premium-udgaven af smørrebrødsklassikeren, som sædvanligvis laves med rødspættefilet. Det var smørre...
Kartoffelsalat med hvide asparges
En lille æstetisk servering af en kartoffelsalat. Har du ikke tid til at anrette så fint, kan du rør...
Lammefrikassé med dild og rejer
Når det kommer til klassiske frikasséer, er denne at foretrække blandt mange kokke. Kombinationen af...
Rabarber-crumble med vaniljemættet crème anglaise
Smørsprød crumble med sæsonens første rabarber og vaniljemættet crème anglaise er det søde gilde, de...
Fennikel sild
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marine...
Solbær-blommesild
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Løgismose karrysild med smilende æg og brøndkarse
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Nye danske kartofler med fjordrejer. friskost og citronverbena
Den danske sommer er et sandt råvare-mekka, som særligt frister fra det grønne rige. Her tager vores...
Stegte hvide asparges med rygeostsauce
Hvide asparges på ''løgismosesk'' - en udsøgt forret med de fede, hvide asparges, som stadig holder ...
Saltet laks med æg
En flerstrenget symfoni af æg udspiller sig på de saltede stykker laks, når vagtelæg og caviar anret...
Torskerogn og æggecrumble
Alle kender vi torskerogn fra dåse og æggemadder. Her får rogn og æg nyt liv med selskab af smørblød...
Stenbiderrogn og smørristet rugbrød
Med forårets komme hører sig lette anretninger med rogn og selvfølgelig den rette, lyse vin. Spørger...
Kokkens skaldyrssalat
Hos de fleste fiskehandlere finder du skaldyrssalat i alskens afskygninger. Det er utvivlsomt fortry...
Asparges, fjordrejer og mousseline
Denne skønne opskrift er den perfekte forårs- og sommerforret til dine gæster. Sauce mousseline er e...