Pinsemad
18 resultater
Hønsesalat med drueagurker og syltede svampe
En dansk smørrebrødsklassiker spækket med Løgismose kylling, syltede agurker og svampe og en mass...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Kernerugbrød uden surdej
Stjerneskud med rødtunge, asparges, fjordrejer og caviar
Det var smørrebrødsjomfruen, Ida Davidsen, der opfandt stjerneskuddet til ære for den russiske ko...
Kartoffelsalat med hvide asparges
En lille æstetisk servering af en kartoffelsalat.
Har du ikke tid til at anrette så fint, ...
Lammefrikassé med dild og rejer
Rabarber-crumble med vaniljemættet crème anglaise
Fennikel sild
Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
Til det store sildebord får du her opskriften på en sildemad med bornholmske kryddersild, pisket ...
Solbær-blommesild
Løgismose karrysild med smilende æg og brøndkarse
En simpel klassiker, hvor magien ligger i detaljen. Nemlig det perfekt kogte æg fra frilandshøns ...
Nye danske kartofler med fjordrejer, friskost og citronverbena
Den danske sommer er et sandt råvare-mekka, som særligt frister fra det grønne rige.
Her t...
Stegte hvide asparges med rygeostsauce
Hvide asparges på ''løgismosesk'' – en udsøgt forret med de fede, hvide asparges, som stadig hold...
Saltet laks med æg
En flerstrenget symfoni af æg udspiller sig på de saltede stykker laks, når vagtelæg og caviar an...
Torskerogn og æggecrumble
Stenbiderrogn og smørristet rugbrød
Kokkens skaldyrssalat
Hos de fleste fiskehandlere finder du skaldyrssalat i alskens afskygninger. Det er utvivlsomt for...
Asparges, fjordrejer og mousseline
Denne skønne opskrift er den perfekte forårs- og sommerforret til dine gæster.
Sauce mouss...