Forret
108 resultater
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Stegt kammusling med butternut squash, muslingebouillon og caviar
Kammusling i en symfoni af butternut squash. Stegt, syltet, bagt og pureret bliver den gode og sæson...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Andeterrine med svampe
Lys sensommerterrine af and tilsat svampe og hvidvin. En himmerrig mundfuld med grov sennep og sursø...
Blæksprutte med tomatsalat
Drøm dig til en sydeuropæisk fiskerestaurant med engangsdue og brød i papirsposer med en servering s...
Grillede grønne asparges med morkler à la crème
Med danske asparges serveret med flødeglaserede morkler, på godt dansk à la crème, og den schweizisk...
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes...
Østers i røget univers
Man skal ikke være bange for at kaste fremmede smage over sine østers, så længe det er med måde. Mag...
Tynde torskeskiver i sauce marinière
Serveringen er en klassiker på den sydfynske kro, Falsled Kro, og optrådte på noget så fornemt som k...
Burrata med stenbiderrogn og citron
Hvis man ikke lige vidste det, skulle man måske ikke tro det – burrata og stenbiderrogn er et 'match...
Avokadotatar med ørredrogn og karse
Dette er løvemaden til de plantespisende. Nyd avokadotataren som en ret i sig selv, eller anret som ...
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Kok Christian Tørring tager serveringen med østers til nye højder og tilbedereder de små bløddyr på ...
Salat af varmrøget laks, østers og grønne sager
Første ret ud af tre. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnu...
Kåldolmer med gris og jomfruhummer
Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnus og Christian, har ko...
Bagt selleri, hollandaise med brunet smør og trøffel
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Tarteletter med Løgismose kylling og morkler
Tarteletter stammer fra det franske tartelette, som betyder lille tærte. Den porøse, smørfyldte tart...
Østers i mineralsk univers
Vi er netop trådt ind i første efterårsmåned der slutter på 'r', og det betyder, at østerssæsonen er...
Comté-servering med svampeolie og mandler
Comté kan meget mere end at blive serveret som en del af en osteplatte eller på et stykke brød. Serv...
Svampe-consommé
Consommé lyder så fornemt. Det er det også. Consommé er en klaret suppe lavet af rigt aromatiseret b...
Grillet gazpacho
Der findes (næsten) en uendelig række af tomatsorter, og de byder alle på hver sin smagsprofil, lige...
Lyngrillet hamachi med spæde grøntsager i escabeche
En fremragende forret eller en del af et dele-måltid i sommervarmen. Send fadet rundt blandt de spis...
Nye danske kartofler med fjordrejer. friskost og citronverbena
Den danske sommer er et sandt råvare-mekka, som særligt frister fra det grønne rige. Her tager vores...
Spidskål med creme fraiche og estragon
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Asparges med fast ost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Burrata med ærter og sødskærm
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Stegte hvide asparges med rygeostsauce
Hvide asparges på ''løgismosesk'' - en udsøgt forret med de fede, hvide asparges, som stadig holder ...
Saltet laks med æg
En flerstrenget symfoni af æg udspiller sig på de saltede stykker laks, når vagtelæg og caviar anret...