Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserAlle vineDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenTemaerBrunchNem hverdagBagningFrokostTapasBarenSnacksJul med LøgismoseDen søde juletidJulefrokost med LøgismoseOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- ButikkerButikken på Nordre ToldbodLige nu i butikkenÅbningstiderEvents på Nordre ToldbodJul på Nordre ToldbodNytår på Nordre ToldbodBestil mad fra Nordre ToldbodBestil nytårsmenuBestil julemiddagenProducenter i butikken
Løgismose Danbo i skiver
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Økologisk, mellemlagret Danbo.
Smagsnoter: Mild smag af friske nødder og let syrlighed.
Opskriften til den fast modnede, mellemlagrede Danbo går fire generationer tilbage, hvor mejerist Christian Aalund Olsen på det daværende Vejrup Andelsmejeri lagde grundstenen til osten. I dag bliver alle oste nænsomt sorteret af mejeristerne, og det sikrer, at hver enkelt ost har sin unikke karakteristika.
Brug Danbo, hvor du lyster – gerne i en croissant med landskinke.
Osten fås også i blok.
Ingredienser
Pasteuriseret mælk *
salt
mælkesyrekultur *
osteløbe