LØGISMOSE VIN-ARRANGEMENTER
Løgismose har vi en lang historie for sammen at dele begejstringen over delikate serveringer og spændende vine. Hold dig opdateret på hvilke arrangementer, der løber af stablen i fremtiden. Her kan du se fremtidige smagninger, Winemakers Dinners og Klub-events.
0 resultater
DINE VÆRTER
VINMAND CHRISTIAN MATHIESEN
Vores passionerede vinmand Christian Mathiesen er vært for vinsmagningerne i butikken på Nordre Toldbod. Han står klar til at guide og fortælle om vinene ved din smagning. Du møder også Christian i butikken, hvor han altid er klar til at guide dig i valget af vin.
Christian har arbejdet med vin i Løgismose i mere end et årti og hans interesse for vin startede allerede i en ung alder. Christian har både taget taget WSET Level 3 på Vinakademiet samt opnået en 3. plads ved DM i Blindsmagning af vin.
SOMMELIER CATHARINA BERMAN
Vores eventafdeling er vågnet fra tornerosesøvnen, og sammen med vores nye sommelier Catharina Berman, som nærmest er født og opvokset på Dragsholm Slot og efter en sæson på Koks på Færøerne er landet hos Løgismose.
Vi glæder os til at præsentere de vinproducenter, der sidder på spring og en stribe af de spændende restauranter, som gerne vil lege med os.
WINEMAKERS DINNERS HOS LØGISMOSE
I Klub Løgismose har vi en lang historie for sammen at dele begejstringen over delikate serveringer og spændende vine til de såkaldte Winemakers Dinners. Et herligt koncept, hvor en vinmager eller to gæster en af byens restauranter og sammen med kokken får vin og mad til at gå op i en højere enhed.
Vi tør ikke gætte på hvor mange middage, det efterhånden er blevet til, men udsolgte restauranter og kærlige tilbagemeldinger, fortæller os, at konceptet holder. Ja, at det er intet mindre end genialt for alle, der værdsætter et veltilberedte måltid, dejlige vine og det der “value for money.”
Så mens vi har ventet på, at Danmark atter skulle blive frit, har vi været ved at boble over med idéer, og vi har glædet os til på ny at kunne invitere jer med i byen!
WINEMAKERS DINNERS I ÅRENES LØB
Nogle af de mest mindeværdige middage har vi afholdt på Falsled Kro i de ni år, hvor kokken og direktøren, Per Hallundbæk og Randi Schmidt, begavede vores gæster og vores vinmagere med vidunderlig mad og så blændende værtskab, at vi engang ved det berømte morgenbord dagen derpå oplevede, at et par kom over og bedyrede, at de ville gerne reservere værelse nr. 2 og plads i havestuen uanset, hvilke vinproducenter vi fremadrettet fandt på at invitere til Danmark.
Det var deres 6. Winemakers på Falsled Kro, og de fortalte, at de havde tøvet lidt med deres tilmelding, fordi vi ruskede lidt meget i fordommene ved at annoncere, at Mosel og Piesporter skulle spille hovedrollen på kroen. Men de tog chancen, og da Per Hallundbæk diskede op med en velafstemt ret med pivfrisk jomfruhummer, som den tyske Weingut Johannes Haart fulgte til dørs med en 10 år gammel Piesporter Goldtröpfchen Erste Lage Kabinett, forduftede alle fordomme.
Det var også et guddommeligt vinmatch, og der var magi i luften, da Johannes Haart efterfølgende bedyrede, at vinen bestemt var på vej ind i en smuk drikkeperiode, men at den ville tage på i vægt og finesse 15 år endnu.
Mindst!
Sådanne aftener håber vi at få mange flere af.