LØGISMOSE VIN-ARRANGEMENTER
Løgismose har vi en lang historie for sammen at dele begejstringen over delikate serveringer og spændende vine. Hold dig opdateret på hvilke arrangementer, der løber af stablen i fremtiden. Her kan du se fremtidige smagninger, Winemakers Dinners og Klub-events.
0 resultater
WINEMAKERS DINNERS HOS LØGISMOSE
I Klub Løgismose har vi en lang historie for sammen at dele begejstringen over delikate serveringer og spændende vine til de såkaldte Winemakers Dinners. Et herligt koncept, hvor en vinmager eller to gæster en af byens restauranter og sammen med kokken får vin og mad til at gå op i en højere enhed.
Vi tør ikke gætte på hvor mange middage, det efterhånden er blevet til, men udsolgte restauranter og kærlige tilbagemeldinger, fortæller os, at konceptet holder. Ja, at det er intet mindre end genialt for alle, der værdsætter et veltilberedte måltid, dejlige vine og det der “value for money.”
WINEMAKERS DINNERS I ÅRENES LØB
Nogle af de mest mindeværdige middage har vi afholdt på Falsled Kro i de ni år, hvor kokken og direktøren, Per Hallundbæk og Randi Schmidt, begavede vores gæster og vores vinmagere med vidunderlig mad og så blændende værtskab, at vi engang ved det berømte morgenbord dagen derpå oplevede, at et par kom over og bedyrede, at de ville gerne reservere værelse nr. 2 og plads i havestuen uanset, hvilke vinproducenter vi fremadrettet fandt på at invitere til Danmark.
Det var deres 6. Winemakers på Falsled Kro, og de fortalte, at de havde tøvet lidt med deres tilmelding, fordi vi ruskede lidt meget i fordommene ved at annoncere, at Mosel og Piesporter skulle spille hovedrollen på kroen. Men de tog chancen, og da Per Hallundbæk diskede op med en velafstemt ret med pivfrisk jomfruhummer, som den tyske Weingut Johannes Haart fulgte til dørs med en 10 år gammel Piesporter Goldtröpfchen Erste Lage Kabinett, forduftede alle fordomme.
Det var også et guddommeligt vinmatch, og der var magi i luften, da Johannes Haart efterfølgende bedyrede, at vinen bestemt var på vej ind i en smuk drikkeperiode, men at den ville tage på i vægt og finesse 15 år endnu.
Mindst!
Sådanne aftener håber vi at få mange flere af.