VINVIDEN
Bliv klogere på vin med alle vinviden-artiklerne fra Klub Løgismose magasinet
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Cabernet Franc
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om Cabernet Franc
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Orangevin
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om orangevin
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Grenache
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Grenache
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Nebbiolo
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Nebbiolo
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Tempranillo
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Tempranillo
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Cabernet Sauvignon
Læs med, når Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg fortæller om Cabernet Sauvignon
VINVIDEN
Hvordan finder de ud af det med medaljerne?
Læs med, når fagekspert Per Bach fortæller om, hvordan der uddeles diplomer og medaljer ved de store internationale vinsmagninger
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Sauvignon Blanc
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Sauvignon Blanc
VINVIDEN
Hvilke rødvine kan nydes afkølet?
Chefsommelier, Thilde Maarbjerg fortæller om, hvilke rødvine som skal nydes afkølet.
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Syrah
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Syrah
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Riesling
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Riesling
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Pinot Noir
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Pinot Noir
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Chardonnay
Læs med når Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg, fortæller om Chardonnay
VINVIDEN
Franske Pinot Noir & tyske Spätburgunder – er der forskel?
Bliv klogere på tysk Spätburgunder
VINVIDEN
Viden om spiritus
Den enorme verden af spiritus tilbyder alt fra hurtige branderter i teenageårene til store smagsoplevelser for den trænede palette.
VINVIDE
Hvordan produceres boblerne i mousserende vine?
Lynkursus og miniparlør til hvordan vin bliver boblende
VINVIDEN
Hvad betyder det, når man taler om gode og dårlige årgange?
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om årgange på vine
VINVIDEN
Champagnens anatomi
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om alt fra druesorter til tørhedsgrad i Champagne
VINVIDEN
Fadlagring af vin
Vin kan opbevares i forskellige typer beholdere, og gennem tiden har mange materialer, størrelser og former været afprøvet.
VINVIDEN
Det gode (vin)værtskab
Et par gode råd til at gøre dit værtskab endnu bedre, når det kommer til vinservering.
VINVIDEN
Få det bedste ud af dine vinglas
VINVIDEN
Viden om vinglas
VINVIDEN
Champagnens oprindelse
VINVIDEN
Serveringstemperatur
Den rette serveringstemperatur betyder en hel del for oplevelsen af vinen.