OPSKRIFTER
LØGISMOSES OPSKRIFTER
De bedste opskrifter fra Løgismoses univers af mad og vin. Opskrifter med Løgismose kyllingen, vegetarretter og hverdagsmåltider. Opskrifter med fisk, skaldyr og rogn og retter spækket med sæsonens råvarer. I alle tilfælde et univers af velsmag.
OPSKRIFTER MED VORES YNDLINGSRÅVARER
OPSKRIFTER MED FISK
Se alle opskrifter
OPSKRIFTER MED ASPARGES
Se alle opskrifter
OPSKRIFTER MED KYLLING
Se alle opskrifter
OPSKRIFTER MED SVAMPE
Se alle opskrifterne
SPIS EFTER SÆSON
VINTER
Se alle opskrifterne
FORÅR
Se alle opskrifterne
SOMMER
Se alle opskrifterne
EFTERÅR
Se alle opskrifterne
Når du overvejer, hvad du skal servere for dine middagsgæster – om det er gourmet, højtid eller blot onsdag – så tag udgangspunkt i årstiden.
Danske råvarer er naturligvis friskere, og standarderne ofte højere end rundt omkring i verden. Tilsvarende er CO2-printet lavere, når råvarerne dyrkes tættere på os og spises når de er i sæson.
Sæsonerne vil naturligvis overlappe hinanden. Eksempelvis kan vi være så heldige både at spise stenbiderrogn i starten af februar og stadig i slutningen af april. Ligeledes vil der være sæsoner, hvor stenbideren og dens hustru, kvabsoen, som hunnen rigtigt nok hedder, slet ikke besøger vores have for at gyde. Er du derfor i tvivl om sæsonens råvarer, så spørg din lokale grønthandler, fiskemand mm.