MØD PRODUCENTERNE
Andersen Bakery
Dansk bagerhåndværk møder japansk finesse. Vi har fået æren af at blive eksklusive forhandler af konditorkager fra Andersen Bakery. Bageriet som du nok især kender fra deres famøse og finesserige fastelavnsboller, der de senere år har taget de sociale medier med storm ved fastelavnstid.
Andersen Bakery har sine rødder i Japan, hvor bageriet blev startet den hiroshimaske bager Shunsuke Takaki, der efter en tur til Europa i 1962 blev så begejstret for ”Danish”, at han tog danske wienerbrødsopskrifter med hjem til Hiroshima og kombinerede det med japansk kompromisløshed og finesse.
PETIT FOURS
1. Sarah Bernhardt
Chokolademousse og makronbund
2. Signaturkiks
Kiks med saltkaramel og mørk chokolade
3. Napoleonshat
Smørkage med mandelfyld og chokoladebund
4. Financiers
Marcipan, mørk chokolade og citronskal
5. Hindbærdrøm
Mandelkiksebund, hindbærmousse og ribs brokengel
6. Citrondrøm
Mandelkiksebund og citronmousse
MELLMSTORE KAGER
7. Yuzumåne
Syrlig citronmåne på japansk
8. Hindbærdrøm
Mandelkiksebund, hindbærmousse og ribs brokengel
9. Solbær-chokoladedrøm
Chokolademousse, solbærgelé og marcipanbund
STORE KAGER
10. Tokyopassion
Chokoladebund med saltkaramel og nougat, passionsfrugtfromage og passionsfrugtgelé
11. Gateau Marcel
Mørk chokoladekage og chokolademousse