Fakta
- 1 stk. 43,35
Amarelli lakrids Assabesi
- 1 stk. 43,35
51,-
1 stk.
43,35
43,35 pr stk.
Spar 7,65
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Familien Amarelli har fremstillet lakridsprodukter af fineste kvalitet i mere end 200 år på deres ejendom i det syditalienske Calabrien, hvor lakridsrødderne, Glycyrrhiza Glabra som betyder ”sød rod”, vokser vildt langs kysterne.
Calabrisk lakrids regnes for at være af særlig høj kvalitet, idet jordbund og klima her giver rødderne et højere indhold af glycyrrhizin, hovedbestanddelen i lakrids og det stof, som giver lakrids dets naturlige sødme. Lakrids fra Calabrien har derfor en kraftfuld og mere intens bittersød smag end mange andre lakridsprodukter på markedet.
Rødderne vokser på Amarellis arealer og høstes efter 3 år, hvor de træder ind i deres hvileperiode efter blomstringen. Familien udvælger kun de bedste rødder og forarbejder dem efter optimale håndværksmæssige metoder, som er udviklet gennem århundreder, i fællesskab med nyere innovativ teknologi. Den kostbare og sorte saft indkoges, indtil den store ”Maestro liquiriziaio” vurderer, at massen har det rette koncentrationsniveau. Først der, er lakridsen klar til at blive til den velkendte skinnende lakrids.
Amarellis lakrids er altid fremstillet på 100% ren lakrids – dvs. aldrig tilsat mel eller sukker.
Italiensk lakridspastil med en sej konsistens og smag af anis.
Ingredienser
sukker
arabisk gummi
glukosesirup
lakrids
naturlig anis aroma
farve
overfladebehandlingsmiddel
vegetabilsk olie
Producent
Familien Amarelli har fremstillet lakridsprodukter af fineste kvalitet i mere end 200 år på deres ejendom i det syditalienske Calabrien, hvor lakridsrødderne, Glycyrrhiza Glabra som betyder ”sød rod”, vokser vildt langs kysterne.
Calabrisk lakrids regnes for at være af særlig høj kvalitet, idet jordbund og klima her giver rødderne et højere indhold af glycyrrhizin, hovedbestanddelen i lakrids og det stof, som giver lakrids dets naturlige sødme. Lakrids fra Calabrien har derfor en kraftfuld og mere intens bittersød smag end mange andre lakridsprodukter på markedet.
Rødderne vokser på Amarellis arealer og høstes efter 3 år, hvor de træder ind i deres hvileperiode efter blomstringen. Familien udvælger kun de bedste rødder og forarbejder dem efter optimale håndværksmæssige metoder, som er udviklet gennem århundreder, i fællesskab med nyere innovativ teknologi. Den kostbare og sorte saft indkoges, indtil den store ”Maestro liquiriziaio” vurderer, at massen har det rette koncentrationsniveau. Først der, er lakridsen klar til at blive til den velkendte skinnende lakrids.
Amarellis lakrids er altid fremstillet på 100% ren lakrids – dvs. aldrig tilsat mel eller sukker.