Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- Spar 20% - Før 50,-,-
Amarelli lakrids ''Black label''
- Spar 20% - Før 50,-,-
40,-
50,-
Spar 10,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
En klassiker fra den italienske kultur: små lakridspastiller pakket i en nostalgisk dåse med retromotiv. Denne version består i intens ren lakrids, som er kogt ned over 48 timer. Et naturprodukt skabt på lakridsrødder fra Calabrien. Ingen tilsat sukker.
Amarelli familien har fremstillet lakridsprodukter af den ypperste kvalitet i mere end 200 år på deres ejendom i Calabrien i Syditalien. Lakrids herfra har en særlig kraftfuld og mere intens sødmefuld smag end mange andre lakridsprodukter på markedet, idet klimaet her er særlig gunstigt for lakridsroden.
Ingredienser
lakrids
Producent
Familien Amarelli har fremstillet lakridsprodukter af fineste kvalitet i mere end 200 år på deres ejendom i det syditalienske Calabrien, hvor lakridsrødderne, Glycyrrhiza Glabra som betyder ”sød rod”, vokser vildt langs kysterne.
Calabrisk lakrids regnes for at være af særlig høj kvalitet, idet jordbund og klima her giver rødderne et højere indhold af glycyrrhizin, hovedbestanddelen i lakrids og det stof, som giver lakrids dets naturlige sødme. Lakrids fra Calabrien har derfor en kraftfuld og mere intens bittersød smag end mange andre lakridsprodukter på markedet.
Rødderne vokser på Amarellis arealer og høstes efter 3 år, hvor de træder ind i deres hvileperiode efter blomstringen. Familien udvælger kun de bedste rødder og forarbejder dem efter optimale håndværksmæssige metoder, som er udviklet gennem århundreder, i fællesskab med nyere innovativ teknologi. Den kostbare og sorte saft indkoges, indtil den store ”Maestro liquiriziaio” vurderer, at massen har det rette koncentrationsniveau. Først der, er lakridsen klar til at blive til den velkendte skinnende lakrids.
Amarellis lakrids er altid fremstillet på 100% ren lakrids – dvs. aldrig tilsat mel eller sukker.