Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- Spar 20% - Før 51,-,-
Amarelli lakrids Spezzatina
- Spar 20% - Før 51,-,-
40,80
51,-
Spar 10,20
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Italiensk lakridspastil på ren lakrids.
Familien Amarelli har fremstillet lakridsprodukter af fineste kvalitet i mere end 200 år på deres ejendom i det syditalienske Calabrien, hvor lakridsrødderne, Glycyrrhiza Glabra som betyder ”sød rod”, vokser vildt langs kysterne.
Calabrisk lakrids regnes for at være af særlig høj kvalitet, idet jordbund og klima her giver rødderne et højere indhold af glycyrrhizin, hovedbestanddelen i lakrids og det stof, som giver lakrids dets naturlige sødme. Lakrids fra Calabrien har derfor en kraftfuld og mere intens bittersød smag end mange andre lakridsprodukter på markedet.
Ingredienser
lakrids
Producent
Familien Amarelli har fremstillet lakridsprodukter af fineste kvalitet i mere end 200 år på deres ejendom i det syditalienske Calabrien, hvor lakridsrødderne, Glycyrrhiza Glabra som betyder ”sød rod”, vokser vildt langs kysterne.
Calabrisk lakrids regnes for at være af særlig høj kvalitet, idet jordbund og klima her giver rødderne et højere indhold af glycyrrhizin, hovedbestanddelen i lakrids og det stof, som giver lakrids dets naturlige sødme. Lakrids fra Calabrien har derfor en kraftfuld og mere intens bittersød smag end mange andre lakridsprodukter på markedet.
Rødderne vokser på Amarellis arealer og høstes efter 3 år, hvor de træder ind i deres hvileperiode efter blomstringen. Familien udvælger kun de bedste rødder og forarbejder dem efter optimale håndværksmæssige metoder, som er udviklet gennem århundreder, i fællesskab med nyere innovativ teknologi. Den kostbare og sorte saft indkoges, indtil den store ”Maestro liquiriziaio” vurderer, at massen har det rette koncentrationsniveau. Først der, er lakridsen klar til at blive til den velkendte skinnende lakrids.
Amarellis lakrids er altid fremstillet på 100% ren lakrids – dvs. aldrig tilsat mel eller sukker.