Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserAlle vineDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenTemaerBrunchNem hverdagBagningFrokostTapasBarenSnacksJul med LøgismoseDen søde juletidJulefrokost med LøgismoseOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- ButikkerButikken på Nordre ToldbodLige nu i butikkenÅbningstiderEvents på Nordre ToldbodJul på Nordre ToldbodNytår på Nordre ToldbodBestil mad fra Nordre ToldbodBestil nytårsmenuBestil julemiddagenProducenter i butikken
Amber Croquant Handcraftet Bar
88,-
Beskrivelse
Ingredienser
rørsukker
kakaosmør
25 %
hasselnødder *
25 %
mælkepulver *
18 %
Maldon havsalt
emulgator
(sojalecitin)
vanilje
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.