Fakta
Summerbird
Amber Noir Chokoladebar
68,-
Beskrivelse
Det er efterhånden nogle år siden at Summerbird lancerede deres Amber-chokolade. Den søde, let bitre og cremede chokolade, der leder tankerne hen mod den klassiske franske dessert crème brûlée. Nu kommer kommet i en mørkere version kaldet Amber Noir, der med sine dybe kakaonoter går hen og bliver den mest intense chokolade i Summerbirds Amber-sortiment.
Nyd den til kaffen og tag den endelig også med i det søde køkken, hvor den f.eks. kan bruges som suveræn overtrækningschokolade, i chokolademousse eller høvlet fint over en kage.
Ingredienser
rørsukker
kakaomasse
31 %
kakaosmør
23 %
mælkepulver *
13 %
emulgator
vanilje
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.