Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserAlle vineDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenTemaerBrunchNem hverdagBagningFrokostTapasBarenSnacksJul med LøgismoseDen søde juletidJulefrokost med LøgismoseOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- ButikkerButikken på Nordre ToldbodLige nu i butikkenÅbningstiderEvents på Nordre ToldbodJul på Nordre ToldbodNytår på Nordre ToldbodBestil mad fra Nordre ToldbodBestil nytårsmenuBestil julemiddagenProducenter i butikken
Balsamico glace
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Løgismose glace er skabt på druemost med balsamisk vineddike. Den er koncentreret og fyldig med syrlig og sød smagsbalance. Glacen produceres i Modena provinsen i hjertet af den italienske madregion Emilia Romagna.
Brug glacen på friske salater, jordbær eller på grillede grøntsager og kød.
Vores glace er mærket “Aceto Balsamico di Modena IGP”, der er en beskyttet geografisk betegnelse. Det garanterer således, at glacen er fremstillet i Modena i Italien, hvorunder der stilles krav til specifikke produktionsmetoder og kvalitet, imens den skal have en autentisk smag, der knytter sig til regionens traditioner.
Ingredienser
Kogt druemost
Balsamisk vineddike fra Modena
35 % (vineddike, kogt druemost)
modificeret majsstivelse