Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Løgismose
Blå ost fra Bornholm
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Både mælken og håndværket brugt til fremstillingen af vores blå ost stammer fra Bornholm. her lagres osten i mindst 20 uger, hvilket giver den sin karakteristiske runde og fyldige smag med en fin balance mellem salt, syre og komælkens sødlige noter.
Farven er lys hvidlig med flot blågrøn skimmel og en åben struktur.
For at opnå og fremhæve den karakteristiske og fulde smagsoplevelse, bør osten tages ud af køl 1/2 time før servering.
Ingredienser
MÆLK *
salt
blåskimmelkultur
OSTELØBE (mikrobiel) *