Fakta
- 1 stk. 41,25
Bruschetta
- 1 stk. 41,25
55,-
1 stk.
41,25
41,25 pr stk.
Spar 13,75
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Cascina San Giovanni ligger nær Alba i den norditalienske region Piemonte, der er berømt for sine enestående fødevarer og vin. Huset, der fremstiller italienske specialiteter efter oldgamle opskrifter, blev grundlagt af familien Schneider. Familien flyttede oprindeligt fra Schweiz og ind i det 180 år gamle bondehus i Piemontes bjerge, hvor de begyndte at dyrke alverdens grøntsager og urter i de omgivende marker.
Da familiens allerførste høst viste sig at være over al forventning, begyndte Suzanne Schneider at forsyne naboer og venner i landsbyen med overskuddet - de samme mennesker, som jo netop havde videregivet de oldgamle opskrifter til hende.
Der gik ikke længe, før den første delikatesse-forhandler bankede på døren, og salget voksede nu så hurtigt, at hverken Suzannes grøntsagsmarker eller køkken kunne følge med. Produktionen flyttede herefter til større forhold, og de lokale bønder begyndte at levere grøntsager og urter og hjalp derved familien med at udvide produktionen.
Når man serverer en så simpel ting som Bruschetta, er det af afgørende betydning, at råvarerne er af den bedste kvalitet. Så kun solmodne tomater, en god olivenolie og frisk hvidløg duer! Brødet må til gengæld gerne være daggammelt og ristet.
Bruschetta kommer oprindelig fra Rom, hvor den blev lavet for at fejre den nye olivenhøst, men findes under anti-pasti-sektionen på menukortet hos de fleste italienske restauranter. Den bruges på ristet brød som en forret, alene eller sammen med fx parmaskinke eller som en kold sauce til stegt kød/fisk m.m. Den har en vidunderlig duft af Middelhavslandene.
Ingredienser
tomat
90 %
ekstra jomfruolivenolie
salt
sukker
hvidløg
oregano
Producent
Cascina San Giovanni ligger nær Alba i den norditalienske region Piemonte, der er berømt for sine enestående fødevarer og vin. Huset, der fremstiller italienske specialiteter efter oldgamle opskrifter, blev grundlagt af familien Schneider. Familien flyttede oprindeligt fra Schweiz og ind i det 180 år gamle bondehus i Piemontes bjerge, hvor de begyndte at dyrke alverdens grøntsager og urter i de omgivende marker.
Da familiens allerførste høst viste sig at være over al forventning, begyndte Suzanne Schneider at forsyne naboer og venner i landsbyen med overskuddet - de samme mennesker, som jo netop havde videregivet de oldgamle opskrifter til hende.
Der gik ikke længe, før den første delikatesse-forhandler bankede på døren, og salget voksede nu så hurtigt, at hverken Suzannes grøntsagsmarker eller køkken kunne følge med. Produktionen flyttede herefter til større forhold, og de lokale bønder begyndte at levere grøntsager og urter og hjalp derved familien med at udvide produktionen.
I 2013 overtog en anden schweizisk familie, Dominik og Sabine Suter, Cascina San Giovanni, for at videreføre virksomheden i samme ånd.
Råvarerne er således fortsat af den bedste kvalitet og opskrifterne de samme som for 25 år siden, hvor det hele startede.