Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- 1 stk. 17,-
Chips letsaltede
- 1 stk. 17,-
20,-
1 stk.
17,-
Spar 3,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Bag Brown Bag chips står Phil og Vivien Lambe i Berkshire. Phil og Viv har valgt kun at arbejde med de kartoffelsorter, der giver det sprødeste udtryk, og deres chips-skiver er således også af den "grove" slags. Men hvor giver det meget smag!
Chipsene koges meget forsigtigt i en mild solsikkeolie, inden de krydres med de ligeså nøje udvalgte ingredienser. Brown Bag Chips har krævet mange søvnløse nætter for at nå til det punkt, hvor parret endelig var tilfredse.
Det hele startede i Phil & Viviens køkken, hvor Phil hver aften eksperimenterede med forskellige kartoffelsorter, olier og krydderier, indtil han endelig nåede frem til den perfekte opskrift.
Brown Bag er nu flyttet til lidt større omgivelser, men målet er stadig det samme: at lave de perfekte håndlavede kartoffelchips, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med hverken smag eller sprødhed.
Dette er "begynder-chips'en". Kombinationen af de rette kartofler, en let solsikkenolie og en anelse salt giver en meget subtil chip, hvor smagen af kartofler skinner igennem.
Vi stødte på Brown Bag chips på London Speciality & Fine Food Fair i september 2012. Og der var ingen tvivl om, at disse chips hævede sig over de i øvrigt glimrende engelske chips vi i forvejen solgte hos Løgismose.
Og da vores mission jo som bekendt er hele tiden at finde produkter af en endnu bedre kvalitet, sendte vi fluks vores første ordre til Brown Bag i løbet af oktober!
Ingredienser
kartoffel
solsikkeolie
salt
1.2 %
Producent
Bag Brown Bag chips står Phil og Vivien Lambe i Berkshire. Phil og Viv har valgt kun at arbejde med de kartoffelsorter, der giver det sprødeste udtryk, og deres chips-skiver er således også af den "grove" slags. Men hvor giver det meget smag!
Chipsene koges meget forsigtigt i en mild solsikkeolie, inden de krydres med de ligeså nøje udvalgte ingredienser. Brown Bag Chips har krævet mange søvnløse nætter for at nå til det punkt, hvor parret endelig var tilfredse.
Det hele startede i Phil & Viviens køkken, hvor Phil hver aften eksperimenterede med forskellige kartoffelsorter, olier og krydderier, indtil han endelig nåede frem til den perfekte opskrift.
Brown Bag er nu flyttet til lidt større omgivelser, men målet er stadig det samme: at lave de perfekte håndlavede kartoffelchips, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med hverken smag eller sprødhed.