Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- Spar 20% - Før 20,-,-
Chips med havsalt og malteddike
- Spar 20% - Før 20,-,-
16,-
20,-
Spar 4,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Bag Brown Bag chips står Phil og Vivien Lambe i Berkshire. Phil og Viv har valgt kun at arbejde med de kartoffelsorter, der giver det sprødeste udtryk, og deres chips-skiver er således også af den "grove" slags. Men hvor giver det meget smag!
Chipsene koges meget forsigtigt i en mild solsikkeolie, inden de krydres med de ligeså nøje udvalgte ingredienser. Brown Bag Chips har krævet mange søvnløse nætter for at nå til det punkt, hvor parret endelig var tilfredse.
Det hele startede i Phil & Viviens køkken, hvor Phil hver aften eksperimenterede med forskellige kartoffelsorter, olier og krydderier, indtil han endelig nåede frem til den perfekte opskrift.
Brown Bag er nu flyttet til lidt større omgivelser, men målet er stadig det samme: at lave de perfekte håndlavede kartoffelchips, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med hverken smag eller sprødhed.
På den eksklusive fødevaremesse London Speciality & Fine Food Fair gik vi tilbage i 2012 målrettet efter at få Brown Bags chips i hus med Løgismose som eneforhandler på det danske marked.
Efter en kort snak med det charmerende og humoristiske ægtepar, Phil og Vivian fra Surrey, faldt aftalen på plads, og siden har disse chips erobret flere og flere tilhængere blandt vores stamkunder.
Den geniale balance mellem havsalt og syren og sødmen fra maltedddiken i denne ærkeengelske klassiker virker anderledes raffineret end det udtryk vi finder i de fleste metervare-chips på hylderne her i landet.
Ingredienser
kartoffel
solsikkeolie
krydderi
8 % (salt, laktose, dehydreret malteddike (18%), sukker, havsalt, citronsyre, mælkesyre, gærekstrakt, dehydreret balsamisk eddike, rapsolie)
Producent
Bag Brown Bag chips står Phil og Vivien Lambe i Berkshire. Phil og Viv har valgt kun at arbejde med de kartoffelsorter, der giver det sprødeste udtryk, og deres chips-skiver er således også af den "grove" slags. Men hvor giver det meget smag!
Chipsene koges meget forsigtigt i en mild solsikkeolie, inden de krydres med de ligeså nøje udvalgte ingredienser. Brown Bag Chips har krævet mange søvnløse nætter for at nå til det punkt, hvor parret endelig var tilfredse.
Det hele startede i Phil & Viviens køkken, hvor Phil hver aften eksperimenterede med forskellige kartoffelsorter, olier og krydderier, indtil han endelig nåede frem til den perfekte opskrift.
Brown Bag er nu flyttet til lidt større omgivelser, men målet er stadig det samme: at lave de perfekte håndlavede kartoffelchips, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med hverken smag eller sprødhed.