Julemad
73 resultater
Hønsesalat med drueagurker og syltede svampe
En dansk smørrebrødsklassiker spækket med Løgismose kylling, syltede agurker og svampe og en mass...
Helstegt canette
Løgismose canette er en ung berberiand, som opvokser frit på bjergskråningerne ved Chalosse i Les La...
Gløgg som Vermouth
Er du træt af den varme gløgg, så prøv denne opskrift. Servér Løgismose årgangsgløgg som vermuth med...
Julevelkomst drink
Servér denne boblende og let julekrydrede velkomstdrink til julefrokosten.
Chokoladetrøfler med cognac
Julekonfekt
Marcipankugler
Julekonfekt
Marcipanroulade
Julekonfekt
Fransk konfekt - fruits déguisés
”Frugt i forklædning” er klassisk fransk julekonfekt, hvor tørret frugt som svesker, dadler, abrikos...
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave.
Grønkålssalat med solbærvinaigrette
Vores kok, Martin, elsker kål og for ham kan det sjældent blive for groft, mens andre kan synes, kål...
Smørstegte pærer med honning og rosmarin
De honning- og rosmaringlaserede pærer giver rigtig god mening til julemaden og vil især klæde en de...
Jordskokker med brunet smør, hasselnødder og vintertrøffel
Jordskokker, nødder, brunet smør og trøffel kan både stå alene som en mellemret og komplimentere det...
Klassisk flæskesteg
Garanti for sprøde svær.
Julekylling
Løgismose Kyllingens mørkere og smagfulde kød spiller godt sammen med julens varme krydderier, der d...
Confiterede kyllingelår
Vi kender de saftige og møre andelår, men faktisk egner kyllingelår sig også rigtig godt til confite...
Løgismose kryddersild med løg
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Stegt julesild i eddikelage
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Saltstegte sild
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Fennikel sild
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Marinerede julesild med appelsinskal
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marine...
Solbær-blommesild
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Marinerede sild med mild karrysalat
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Anderillette med syltede drueagurker, sennep og grillet brød
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Løgismose karrysild med smilende æg og brøndkarse
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Salat af varmrøget laks, østers og grønne sager
Første ret ud af tre. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnu...
Ø-laks med flødestuvet spinat og trøffel
Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marine...
Kogte kålpølser med grønlangkål
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Panforte - Kagen til hele julemåneden
Panforte betyder ”stærkt brød” på italiensk, og navnet gør da også kagen en bjørnetjeneste, da både ...
Grillede andelår med artiskokker og sprøde grillede salater
Grill er nu nok engang den uofficielle danske nationalsport. Og du kan heldigvis både benytte den ti...
Anne-Grethes hindbær-snaps
Vores kok Magnus sender med opskriften her kærlige tanker til sin sylte-veninde Anne Grethe fra Born...
Alkoholfri gløgg
Kanel, kardemomme, appelsinskal og nelliker. I denne opskrift på alkoholfri æblegløgg forenes jul...
Juleand med et tvist
For de fleste laves juleanden, de brunede kartofler og saucen på samme måde hvert år, og der skal da...