Fakta
Cascina San Giovanni
Grillede auberginer
68,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Aubergine er en lidt overset grøntsag på de danske middagsborde. Helt anderledes er det i Italien. Disse auberginer er skåret i tynde skiver og grillede over åben ild, herefter er de lagt i olivenolie. En typisk italiensk metode til at konservere grøntsager. Stænk med lidt god eddike og server som antipasti eller brug dem som tilbehør til eksempelvis okse, gris eller kylling. De er også særdeles velegnede i en sandwich.
Ingredienser
auberginer
67 %
solsikkeolie
ekstra jomfruolivenolie
urter
vineddike
salt
surhedsregulerende middel
Producent
Cascina San Giovanni ligger nær Alba i den norditalienske region Piemonte, der er berømt for sine enestående fødevarer og vin. Huset, der fremstiller italienske specialiteter efter oldgamle opskrifter, blev grundlagt af familien Schneider. Familien flyttede oprindeligt fra Schweiz og ind i det 180 år gamle bondehus i Piemontes bjerge, hvor de begyndte at dyrke alverdens grøntsager og urter i de omgivende marker.
Da familiens allerførste høst viste sig at være over al forventning, begyndte Suzanne Schneider at forsyne naboer og venner i landsbyen med overskuddet - de samme mennesker, som jo netop havde videregivet de oldgamle opskrifter til hende.
Der gik ikke længe, før den første delikatesse-forhandler bankede på døren, og salget voksede nu så hurtigt, at hverken Suzannes grøntsagsmarker eller køkken kunne følge med. Produktionen flyttede herefter til større forhold, og de lokale bønder begyndte at levere grøntsager og urter og hjalp derved familien med at udvide produktionen.
I 2013 overtog en anden schweizisk familie, Dominik og Sabine Suter, Cascina San Giovanni, for at videreføre virksomheden i samme ånd.
Råvarerne er således fortsat af den bedste kvalitet og opskrifterne de samme som for 25 år siden, hvor det hele startede.