Fakta
Guayas mandler
66,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
En oplevelse for dem som holder af kraftig chokolade. Denne let ristede spanske mandel, drageret med et tyndt lag nougat, kraftig økologisk Peru 70% mørk chokolade, havsalt og ristede knuste kakaobønner har masser af karakter, dybde og kant. Den kraftige smag der udspringer af havsaltet samt den mørke chokolade Peru 70% bliver tæmmet af det tynde lag nougat som danner en rammen om denne karakteristiske overtrukne mandel. Chokolademandlens sprøde, let bitre og dybe smag efterlader et indtryk af natur og kærlighed til chokolade.
Ingredienser
mandler *
35 %
kakaomasse
rørsukker
hasselnødder *
kakaosmør
knuste kakaobønner
vaniljeekstrakt
emulgator
(sojalecithin)
havsalt
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.