Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- Spar 20% - Før 68,-,-
Hearts 2 stk.
- Spar 20% - Før 68,-,-
54,40
68,-
Spar 13,60
Beskrivelse
Marcipanhjerter af stenvalsede middelhavsmandler, overtrukket med et tykt lag mørk chokolade Amazonas 61 % og drysset med let ristede knuste kakaobønner fra kakaofrugten Arriba Nacional, der vokser langs Guayas-floden i Ecuador og anses for at være blandt de fineste i verden. Hjerter i perfekt balance skabt af kombinationen af den rene saftige marcipan og den frugtige, mørke chokolade.
Ingredienser
mandler *
57 %
sukker
kakaomasse
22 %
kakaosmør
6 %
glucosesirup
invertsukkersirup *
emulgator: sojalecitin *
vanilje
knuste kakaobønner
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.