Fakta
Hummerbisque
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
I Løgismose Køkken på Fyn har kyndige kokke tilberedt en klassisk, cremet hummersuppe. Den er kogt på hummerfumé, sherry, hvidvin og fløde, mens små tern af fennikel samt perlebyg giver fylde og bid til bisquen.
Servér bisquen som den er, eller top den med stegt hummer, hvid fisk, rejer eller creme fraiche og pynt med dild.
Skal der vin til? Servér kølig Chardonnay med en smule fad til bisquen. Vi anbefaler Løgismose hvid no. 1.
Ingredienser
vand
FLØDE 15%
perlebyg 7%
tomatkoncentrat
fennikel 5%
HUMMERFUMÉ 4%: HUMMERPULVER, vand, HUMMEREKSTRAKT, HUMMERKONCENTRAT, kartoffelstivelse, maltodextrin, aroma, salt, solsikkeolie, SMØRPULVER, sukker, olivenolie, løgpuré, tomatkoncentrat, hydrolyseret HVEDEPROTEIN, cognac, JOMFRUHUMMEREKSTRAKT, paprikaekstrakt, hvidløgspuré
citronsaft
hvidvin 2%
sherry 1%: indeholder SULFITTER
olivenolie
majsstivelse
estragon