Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Kalamata-oliven
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Løgismose Nordre Toldbod
Nordre Toldbod 161259 KøbenhavnÅbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Oliven med sten beholder smag og konsistens bedre.
Kalamata-oliven er mandelformede, mørklilla oliven, opkaldt efter byen Kalamata i det sydlige Peloponnes, Grækenland. De har en fyldig, frugtig smag, med god fedme fra et højt indhold af olie, som med tiden bliver sødere og mildere.
Nyd Kalamata-oliven med sten til tapas, i salat, på pizza, eller til tapenade.
Ingredienser
Kalamatar-oliven med sten
54 %
vand
salt
eddike