Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineLandFransk vinItaliensk vinSpansk vinTysk vinAmerikansk vinØstrigsk vinPortugisisk vinNew Zealandsk vinGræsk vinDansk vinArgentinsk vinChilensk vinOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Løgismose
Karrymarinerede sild i bidder
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Løgismose karrymarinerede sild er gammeldags modnede og fremstillet efter original bornholmsk opskrift. Resultatet er faste sildefileter med masser af smag fra knuste krydderier, karry og løg.
Silden er skåret i bidder, så de er lige til at lægge på en skive rugbrød.
Nyd dem således som smørrebrød med smør, løg, æble og et smilende æg, med smør, tomatskiver og skalotteløg i skiver eller med æblekompot, salater, rå løg og karse.
Ingredienser
sild i bidder (clupea harengus)
sukker
vand
løg
7 %
eddike
bukkehorn
krydderier
0.5 % (20% karry)
krydderiekstrakt
(50% karry)
konserveringsmiddel: natriumbenzoat
kaliumsorbat